Според нумерологията, астрологията и други паранауки от античността огледалните дати са дни с изключително силна енергия, по време на които научаваме важни уроци или сбъдваме желанията си.

На 22.02.2022 г. е и 22-ият ден от лунния цикъл, което го превръща в много мощен от гледна точка на положителна енергия, пише Edna.bg. Това е пълна огледална дата и според нумерологията не трябва да седим без работа през този ден. Важно е да действаме решително и смело.

Смята се, че на този ден увереността ни има потенциал да „скочи до небето“, а също можем и да засилим любовта си към живота.

От гледна точка на лунния календар днес е хубаво да се посветим по-скоро на интелектуален труд и да положим усилия да обогатим познанията си. Независимо дали ще прочетем научна книга или статия, дали ще научим стихотворение, или просто ще решим кръстословица – важното е да създаваме работа на мозъка си.

В ефира на предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS нумерологът Милена Иванова обясни значението на двойките в днешната дата 22.02.2022. Според нея символиката сочи, че денят е добър.

„Има шест двойки, невинаги това е гаранция за голям успех и добра дата за сватби. Денят е с път на живота 3, което гарантира хармония, баланс, уют в дома. Числата показват, че днес всичко, което ще е за добро в бъдеще, ще стане чрез любовта, смеха и радостта. Това е така, защото шестицата е числото на любовта“, коментира тя

В политическо отношение шестте двойки са връх в пирамидата на времето, но не гарантират успех.

„Съдбата ни предоставя възможност днес да има решения на парични въпроси, но трябва да се внимава с дадените обещания, тъй като каквото кажем днес, трябва да бъде изпълнено", добави още нумерологът.

Следващият също толкова светъл и съдбовен ден очаква човечеството чак след 100 години – 22.12.2122 г., когато отново ще дойде времето на царуването на шест двойки.

Прочетете и:

2 метеорологични станции отчетоха 22,2ºC в 2:22 часа на 02.02.2022 г.