Днес ще има значителна облачност, която в следобедните часове ще започне да се разкъсва и да намалява. На места ще има кратки превалявания от дъжд.

Вятърът ще бъде слаб до умерен от изток-югоизток. Максималните температури за деня ще са между 13 и 20 градуса.

Над планините от западната половина на страната ще има значителна облачност и краткотрайни превалявания от дъжд, по високите части - от сняг. Вятърът ще бъде умерен от юг-югозапад. Максималните температури на височина 1200 метра ще бъдат около 7 градуса, а на 2000 метра ще бъдат около 1 градус.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, вятърът ще е умерен от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 9 и 12 градуса, температурата на морската вода е около 10 градуса, а вълнението на морето е 2-3 бала.

Утре (петък) денят ще започне с предимно слънчево време, но облачността ще започне да се увеличава от югозапад. Вятърът ще бъде умерен, а максималните температури ще са между 15 и 22 градуса.

През уикенда се очаква вятърът да се усили. Облачността ще бъде значителна и ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Максималните температури ще бъда между 16 и 20 градуса.

Тази сутрин слънцето изгря в 07:04 ч. и ще залезе в 19:55 часа (продължителността на деня ще бъде 12:50 часа). Луната е във фаза намаляващ полумесец и се намира в знака на зодия "Овен".