Индустриалните кърпи са съществена част от ежедневните дейности на редица бизнеси. Те се използват в много отрасли и именно затова трябва да вършат полезна работа. Ако и вашата компания се нуждае от индустриални кърпи, то може би е по-добре да обмислите наема пред закупуването, тъй като това има редица предимства, за които ще ви разкажем повече днес. 

Индустриални кърпи под наем – защо?

Индустриалните кърпи често попиват мръсни и опасни материали, а това прави боравенето с тях трудна задача. Почистването им отнема време и усилия, а използването на еднократни такива може значително да увеличи разходите ви. Едни от основните предимства на услугата с индустриални кърпи под наем са:

    •  Гъвкавост

    •  Лесно управление на отпадъците

    •  Икономичност

Гъвкавост

Ползвайки услугата с индустриални кърпи и абсорбиращи подложки под наем, вие можете сами да изберете графика си за доставка. В някои периоди от годината ще се нуждаете от повече индустриални кърпи, докато в други – от по-малко. Затова и ще можете лесно да регулирате количеството и честотата на доставките. Още повече – промени в производството и натовареността могат да бъдат направени за всяка следваща поръчка.

Лесно управление на отпадъците

Управлението на отпадъците е един от основните разходи на компаниите. Индустриалните кърпи за еднократна употреба могат значително да допринесат за общия обем отпадъци, генериран от бизнеса ви. Ако се насочите към индустриални кърпи и абсорбиращи подложки за многократна употреба, то компанията ви ще минимизира отпадъците, които генерира.

Маслата и другите промишлени замърсявания се нуждаят от специализирана обработка. Избирайки услугата на Lindström за индустриални кърпи под наем, вие няма да поемате никаква отговорност относно тази обработка. Ние ще се погрижим за материалите и опасните отпадъци в съответствие със строги указания за опазване на околната среда и безопасност.

Икономичност

Наемането на индустриални кърпи не само ще намали разходите за отпадъци и почистване, но и е в пъти по-икономично от закупуването на такива. Първоначалното закупуване на индустриални кърпи и абсорбиращи подложки може да бъде много сериозна инвестиция, като освен нея ще трябва често да подменяте повредените кърпи.

Услугата за индустриални кърпи под наем на Lindström ще се погрижи за подмяната, като ще ви спести време, усилия и разбира се – пари. Всички контейнери, материали и доставки са включени в цената на договора, като вие ще знаете точната сума, която трябва да плащате всеки месец, без неочаквани разходи.

Избор на правилната услуга с индустриални кърпи под наем

Със сигурност вие най-добре познавате собствения си бизнес, както и неговите нужди. Може да се нуждаете от кърпи за индустриални машини, за инженерство, за производство или пък за механици. При избор на компания за индустриални кърпи под наем – уверете се, че тя предлага точно тези продукти, от които реално се нуждаете. Също така – уверете се, че тя ще изхвърля отговорно продуктите, които са вече използвани и негодни за повторна употреба.

Ние от Lindström имаме опита и уменията, от които се нуждаят нашите клиенти. Работим с различни компании в редица отрасли, като нашите услуги могат да ви подсигурят нужните абсорбиращи подложки и индустриални кърпи, а тяхното почистване и събирани се извършва в съответствие а най-строгите правила за безопасност.

Повече за нашата услуга с индустриални кърпи и абсорбиращи подложки под наем можете да научите, като се свържете с нас. На линия сме да отговорим на вашите въпроси! Обадете сe още днес на тел: +359 2 841 11 10 или ни пишете на infobg@lindstromgroup.com