Дойде време да реформирате банята и не знаете откъде да започнете? Имате ограничен бюджет, но искате да завъртите декорацията на 360 градуса и да смените до последната плочка? Тук ще ви дадем няколко съвета, за да можете да направите първите стъпки в ремоделирането на банята си, като направите интелигентни покупки и можете да постигнете значителна промяна, като инвестирате точната сума пари. Обличайте подходящо работно облекло за ремонт и да започваме.

Сменете ваната с душ

Ваните обикновено заемат много място в банята и ние рядко използваме вана, не винаги се къпем в тях, да не говорим, че те са по-трудни за почистване и са склонни да натрупват много повече мухъл от обикновените душове. Добър начин да започнете с реформата на банята е да смените ваната с душ , днес има широка гама от модерни душове, които могат да направят вашата баня по-изтънчено и функционално място.

Сменете крана

Невероятна е промяната във външния вид на вашата баня само със смяна на крановете. Можете да получите голямо разнообразие от стилове и авангардни облицовки, направени от изключително издръжлива неръждаема стомана, за да придадете на вашата баня модерно и елегантно докосване.

Сменете тоалетната и мивката

От списъка с реформи без съмнение смяната на мивката и тоалетната са най-важни, смяната на тези два елемента може да определи линията и стила на вашата баня. 

Обзавеждане за баня

Мебелите са един от елементите, които най-много излизат от мода и са склонни да се развалят по-бързо в банята. Рафтовете за баня са не само ключови в декорацията, но и изпълняват функцията да бъдат място, където се съхраняват всички артикули за лична хигиена. Сега във всеки един специализиран магазин, можете да получите различни модели и размери, които се адаптират към нуждата от пространство във всяка баня с оригинални и авангардни стилове и с най-добро качество.

Създайте нова среда

След като смените всички елементи в банята, можете да завършите реформата с малко декорация и ароматерапия , за да превърнете банята в специално пространство за откъсване и релаксация. Подновете цялото спално бельо за баня: кърпи, килими, халати и т.н. Заложете повече на светлите цветове като бежово и бяло и поставете освежители за въздух и свещи с любимите си аромати на стратегически места в банята.