Ако притежавате жилищен имот, то със сигурност знаете, че поддържането на чистота и хигиена в общите помещения може да бъде една доста трудна задача. Мръсотията от влизащите хора се разнася по етажите, стълбите и асансьора, а резултатът е следният – още на следващи яден след почистването, входът отново е мръсен.

Най-критично е през есента, зимата и пролетта, тъй като валежите и вятърът допринасят за разнасянето на кал и прах, а снегът през зимата води до по-висок риск от подхлъзване и съответно – нараняване.

Изтривалките на Lindström – безопасност и чистота на високо ниво

Едно от най-добрите решения за чистота в жилищните сгради е поставянето на подходящите изтривалки на точните места. Създадени от памучни влакна и найлон, те имат доказана ефективност при задържането на кал, пясък и други замърсяващи частици. Допълнително – нашите изтривалки имат гумена подложка, която гарантира фиксиране за пода. Това намалява шанса от разнасяне на мръсотия в помещението.

Важно е да отбележим, че изтривалките попиват и вода, а това ги прави подходящи за зимните месеци и дъждовните дни. Благодарение на тях коридорите ще бъдат винаги сухи, а посетителите – в безопасност. Единственото мокро в сградата ще бъде изтривалката.

Как работи услугата ни?

Нашата услуга за изтривалки под наем е гъвкава и много удобна. Това,  което трябва да направите е, да изявите желание да я използвате, а след това наш специалист ще посети локацията и ще ви даде професионална оферта. Допълнително, план за подмяна на изтривалките ще бъде изготвен.

Ние от Lindström ще изработим необходимия размер и брой изтривалки, и ще ги доставим до адреса. След като бъдат доставени, то ние ще поемем отговорността за поддръжката им, включително пране и смяна. Всички наши изтривалки ще бъдат изпрани и съхранени в нашите центрове, а тези, които не са годни за употреба, ще бъдат рециклирани.

Видове изтривалки Lindström

     •        Стандартни – стандартните изтривалки са изработени от висококачествени текстил и гумена подложка, която се фиксира за пода и предпазва от подхлъзване, като едновременно попива мръсотията и водата.

     •        Гумени ергономични анти-умора изтривалки – тези високо-технологични изтривалки допринасят за безопасността и комфорта в помещението, като основната им цел е да намалят напрежението в ставите и гърба. Поставят се на локации, където хората прекарват дълго време прави.

     •        Дизайнерски изтривалки – дизайнерските изтривалки биват създадени по ваш дизайн, за да могат да допълнят интериора на помещението.

     •        Входни/скрепер изтривалки – изтривалки, създадени изцяло от гума, чиято цел е да спрат едрите песъчинки, калта и кишата, както и да предпазят от подхлъзване.

Изтривалките Lindström поддържат помещенията представителни и чисти, спирайки мръсотията още на входа. Те попиват влагата и допринасят за по-голяма безопасност, като едновременно се грижат за уюта в сградите.

Ако искате да научите повече за изтривалките под наем, свържете се с нас. Ще подготвим най-доброто предложение, както и най-добрата ценова оферта. Обадете се още сега на телефон +359 2 841 1110 или на имейл infobg@lindstromgroup.com