В сряда времето ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб до умерен от запад-северозапад. Максималните температури през деня ще се повишат и ще са в интервала 7 - 13 градуса.

Времето над планините ще е слънчево, вятърът ще бъде умерен от северозапад, но в следобедните часове ще се усили. Максималните температури на височина 1200 м ще са около 7 градуса, а на 2000 метра - около 1 градус.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Предимно слънчево ще е над Черноморието. Вятърът ще е до умерен от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 9 и 13 градуса, температурата на морската вода е около 7 градуса, а вълнението на морето е 1-2 бала.

В нощта срещу четвъртък вятърът ще се усили, а с него ще нахлуе и по-хладен въздух. Ще има временни увеличения на облачността, но валежи почти няма да има. Максималните температури ще се понижат и през деня ще е студено и ветровито.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Вятърът постепенно ще отслабне в петък и до края на последния работен ден ще смени посоката си от югозапад. Времето ще е предимно слънчево, а максималните температури ще започнат да се повишават.