Специалисти астролози и нумеролози определиха, кои ще са най-благоприятните дни през февруари. На тези дати вероятността късметът да е на ваша страна е много голяма, както и шансът да успеете в делата си, да сбъднете мечтите си или да бъдете приятно изненадани от неочакван ход на съдбата, пише edna.bg.

12 февруари – Най-мощната огледална дата на годината

Това е пълна огледална дата (12/02/2021). Очаква се това не само да е най-благоприятен ден през месеца, но и през цялата година. Според експертите на този ден можете да очаквате приятни промени в живота и голям успех във всички области. Също така е и чудесен ден за приключване на задачи.

21 февруари – Началото на най-благоприятния период от годината

От този ден Меркурий ще стане директен. Астролозите прогнозират, че в периода до 27 април нито една планета няма да се движи ретроградно. Това означава, че в този момент се очаква да процъфти положителна енергия и е най-добре е да реализирате всичките си най-амбициозни планове именно тогава. А по отношение на самата дата, на този ден можете да започнете да се движите към мечтите си. Благоприятно е за започване на обучение или пътуване.

25 февруари – Венера влиза в Риби

Венера променя своя знак и се настанява задълго в „Риби“. Тогава ще се промени и нейното влияние върху хората.  Вероятно 25 февруари ще бъде най-романтичният ден, в който можете спокойно да признавате любовта си и да се срещате с нови хора. Съветът на астролозите е да не оставате в уединение. Срещайте се с приятели, събирайте гости в дома си, забавлявайте се добре.