Купи и подкрепи малкия бизнес

Grabo.bg с кампания в подкрепа на българската икономика и заетостта

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Сайтът за онлайн пазаруване Grabo.bg, който вече от 10 години е на пазара, реши да протегне ръка на своите бизнес партньори, които ще се окажат в центъра на задаващата се финансова криза. Извънредната ситуация изисква извънредни мерки не само на здравния фронт, но и на икономическия.

Малкият и средният бизнес в България повече от всякога се нуждаят от протегната ръка, а от Grabo.bg апелират да я протегнем сега.

Кампанията “Купи и подкрепи”, която вече стартира на сайта, предлага ваучери с над 30% отстъпка за любими места за хапване или спорт, за красота или масаж. Закупувайки сега ваучер за любимо място в своя град, клиентът ще може да го ползва в удобно за него време до 30 декември 2020 г. и то без допълнителни условия.

От Grabo.bg обясняват, че тази навременна помощ ще спаси много от тези бизнеси от вероятен фалит, осигурявайки им някакъв оборот и възможност да поддържат заетостта на хората си.

"За да останем заедно – потребители и бизнес, трябва да обединим усилията си в това тежко време”, апелират от компанията.

Офертите от кампанията “Купи и подкрепи” са по-различни от обичайните, предлагани на сайта на Grabo.bg – те са на строго фиксирана цена и ще могат да се ползват в периода от отварянето на обекта след карантината до 30 декември.

Средствата, които клиентът ще даде сега, са гарантирани – при невъзможност за ползване на ваучера в срока на валидност, сумата ще бъде възстановена в пълен размер, без условия.

Grabo.bg призовава да останем вкъщи и да останем заедно!

Повече за кампанията и офертите можете да видите тук