Във вторник ще е предимно облачно, а на места ще има и превалявания от дъжд. Вятърът ще е слаб до умерен от североизток, а с него ще нахлуе и по-хладен въздух. Максималните температури ще са между 9 и 15 градуса.

Привечер валежите над западните райони ще преминават в сняг и ще се усилват, До сутринта на много места ще има снежна покривка.

Облачно ще е времето над планините. Над 1400 метра ще има валежи от сняг. Вятърът ще е умерен от северната четвърт. Максималните температури на височина 1200 ще бъдат около 5 градуса, а на 2000 метра ще са около нулата.

Предимно облачно ще е над Черноморието, а на места ще има и слаби превалявания от дъжд. Вятърът ще е умерен до силен от север-североизток. Максималните температури ще са между 8 и 10 градуса, температурата на морската вода е около 11 градуса, а вълнението на морето ще е 3-4 бала.

В сряда времето ще продължи да бъде облачно и с валежи от дъжд и сняг. Вятърът ще е умерен до силен от изток-североизток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 3 и 7 градуса.

В четвъртък все още ще има валежи, които ще започнат постепенно да намаляват и спират с развитието на деня. Облачността ще се разкъса и небето ще се проясни, а вятърът ще утихне.

Още за времето:

С какво време изпращаме март и посрещаме април

Ето кои дървета най-добре пречистват въздуха

Случаи на торнадо в три американски щата