В понеделник времето ще бъде слънчево, но в следобедните часове над западните райони на страната ше има временни увеличения на облачността.

Вятърът днес ще е слаб до умерен от североизток. Остава горещо, като максималните температури ще са между 30 и 36 градуса.

Над планините ще е предимно слънчево, следобед с временни увеличения на облачността над масивите от Западна България. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Максималните температури на височина 1200 метра ще са около 24 градуса, а на 2000 метра ще бъдат около 16 градуса.

Предимно слънчево време ни очаква по Черноморието. Вятърът ще е до умерен от северозапад. Максималните температури ще са между 28 и 31 градуса, температурата на морската вода е около 26 градуса,а вълнението на морето е 2-3 бала.

Утре ще остане предимно слънчево, като на места ще има разкъсана облачност. Вятърът ще е слаб до умерен от изток, а максималните температури ще са в интервала 30-35 градуса.

В сряда на места ще започне да се развива купеста облачност и са възможни краткотрайни превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури слабо ще се понижат.

Прочетете и:

Ето какво време ни е приготвил септември