Гаданието е древно мистично умение, на което в наши дни не се обръща голямо внимание. Има обаче няколко специални случая, които карат дори най-големите скептици да се замислят дали пък всъщност не е възможно.

За баба Ванга – една от тези редки фигури, се говори, че е предсказала едни от най-големите световни събития в новата история на човечеството. Тя почина преди повече от две десетилетия, но много от най-известните ѝ пророчества се сбъднаха след смъртта ѝ.

Благодарение на Stars Insider, цитирани от Vesti.bg, разбираме какво е предсказала пророчицата за 2022 г. Оказва се, че макар още да сме в самото начало ма годината, някои от прогнозите ѝ вече с стават реалност.

Друга пандемия

Баба Ванга е предсказала избухването на нова пандемия през 2022 г. Тя този път щяла да започне от Сибир и ще бъде причинена от замръзнал вирус, който ще бъде съживен от изменението на климата.

Сблъсък с астероид

Това звучи най-стряскащо, но учените казват, че е малко вероятно – "астероид лети към Земята, изпратен от извънземни".

Недостиг на вода

Независимо дали го осъзнаваме или не, светът вече има проблеми с недостига на вода. Но през 2022 г. прогнозите на баба Ванга намекват за по-мащабна липса на питейна вода. Това вече е факт заради изригването на подводния вулкан край Тонга. В момента жителите на острова изпитват сериозна липса на вода.

Проблеми за Австралия и Азия

Тези, които живеят или планират да посетят страни в Източната част на Азия и Австралия, внимавайте: баба Ванга предсказва цунами и наводнения в региона. Гореспоменатото изригване на вулкан стана и причина за висока приливна вълна, която достигна бреговете на Нова Зеландия и Австралия.

Напаст в Индия

Това е може би една от най-достоверните прогнози на баба Ванга. В Индия нападенията на рояци скакалци са непрекъснати от 2019 г. С риск авторитета ѝ да бъде подкопан, надяваме се да не се сбъднат всичките стряскащи предсказания на пророчиацата.