Сезонът на Везните вече е факт, а промените, които предстоят през него, ще се нагаждат с новите предизвикателства на есента. Какво ви подготвя сезонът на Везните според зодиакалния ви знак? Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен – Размишлявате върху стойността на вашите партньорства

Месецът започна с дръзко пълнолуние във вашия знак, докато слънцето енергизира и съживява вашия търсещ хармония седми дом на компромиси, преговори и взаимоотношения. Време е да изразите своите чувства, желания и страсти.

Телец – Готови сте да предприемете пътуване към себе си

Направете крачка назад, презаредете и се предайте! Пълнолунието през този сезон в Овен разклати потайния ви дванадесети дом на тайни, карма и всичко задкулисно. Това може да ви предизвика да признаете и да отворите сърцето си за настоящата си реалност, без да пренебрегвате границите си. С вашия планетарен владетел Венера, която на 29 септември направи тригон с ретроградния Марс, вашата сексуална енергия ще бъде неустоима.

Близнаци – Съблазнителни сте, но донякъде възпрепятствани

Да твърдите, че флиртувате много, би било меко казано. Пълнолунието в Овен повлия на експерименталния ви 11-ти дом на приятелства и връзки, внасяйки яснота във вашето чувство за принадлежност към света. Разбира се, мисълта да имате приятел с облаги не спира да те вълнува, но струва ли си времето и енергията ви? Не позволявайте на ненаситните ви желания да се възползват от най-доброто от вас през този сезон.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Рак – Предизвикани сте да поемете водещата роля

Вие сте привлекателни, когато поемате отговорността. Не забравяйте да отделяте достатъчно внимание и време на близките си. Венера ще премине през втория ви дом на удоволствията, като същевременно ще образува хармоничен тригон с Марс в традиционния ви десети дом. В началото може да е трудно, но можете да зарадвате всички едновременно.

Лъв – Получавате прозрение и създавате интересни връзки

Небето е границата за вас! Отворете сърцето си за възможностите. Помолете Вселената за това, което най-много желаете, особено ако се върти около любовта. Пълнолунието този сезон озари вашия приключенски девети дом на късмет, възможности и непознати територии, което може да ви накара да се чувствате неспокойни. Знаете какво искате, така че не се страхувайте да направите своя ход.

Дева – Фокусирате се върху себе си и собствените си дела

Поверителността ви е свещена. Никой не трябва да знае какво се случва в личния ви живот. Пазете енергията си и внимавайте за заобикалящата ви среда. Пълнолунието активира вашия еротичен осми дом на интимност, връзки и съвместни начинания, които неминуемо ще хвърлят светлина върху способността ви да се слеете с друг ум, тяло и душа.

Везни – Искате да отпразнувате слънчевото си завръщане

Връзките ви са отражение на вас самите. Сега вашите индивидуални партньорства и способност да правите компромиси може да бъдат поставени под въпрос. Въпреки че обичате да угаждате на хората около вас, време е да се съсредоточите върху вашите индивидуални желания. Ретроградният Марс ще се свърже с вашия планетарен владетел Венера, докато тя преминава през вашия бунтовен единадесети дом на приятелства.

Скорпион – По-състрадателни сте към себе си

Общувайте с партньора си. Не сте загубили тръпката си – просто не си в настроение. В предстоящия период на преден план може да се появят ежедневните ви задължения. Как бихте могли да отделите повече време за себе си и за своите отговорности? Дължите го на себе си.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Стрелец – Чувствате се несигурни, но вървите по течението

Не се страхувай да изразите своята индивидуалност. През месеца вашият флиртуващ пети дом на творчество, романтика и страст няма да спира да се разпалва. Въпреки че тази енергия е празнична, енергиите могат лесно да потиснат всичко – от нивата на вашата увереност до творческия ви процес. Не се тревожете, а мислете извън кутията.

Козирог – Търсите логика в емоциите си

Вътрешните ви чувства винаги са от голямо значение. Това е особено важно за вас през този сезон, като се има предвид, че най-значими за вас сега ще са дома, семейството и вътрешните преживявания и ще даде тон на сезона. Помолете семейството си да ви напътства, както в личния, така и в професионалния ви живот. Венера ще запали осмия ви дом на споделени ресурси, така че този сезон ще мислите за бъдещето си повече от обикновено.

Водолей – Наистина гледате напред към бъдещето

Вие сте много по-умни, отколкото си мислите. Със Слънцето, което подчертава обширния ви девети дом на образованието, дългосрочните цели, пътуванията и личните философии, вероятно ще бъдете заети с мисли, въртящи се около вашето бъдеще. Възможно е през този месец комуникационният ви сектор да бъде разклатен, което лесно би могло да създаде триене между вас и вашите близки. Използвайте искрящия си интелект, за да създадете душевното спокойствие, което желаете.

Риби – Чувствате се предизвикани да вземате решения

Честни ли сте към себе си и близките си? Докато пълнолунието добавя акцент върху вашите финанси, притежания и чувство за сигурност, вие може да се почувствате съкрушени от темата за парите и радостта (или липсата на такава), която изпитвате от ежедневната си рутина. Признайте емоциите си, преди да правите предположения, или по-лошо – да проектирате несигурностите си върху своите близки през този сезон. Жертвите, които правите, ще се изплатят по-рано, отколкото си мислите.

Прочетете и:

За кои зодии есента ще е съдбовно успешна

Как влияе есента според зодията