Запознай се с Бела! Тя е синоптичка, даже много успешна синоптичка. А освен това е модна икона. Тя е създала перфектния баланс между кариерата и семейството. Майка е на две деца – малки слънчица. Върти умело домакинството и никога не прави компромис с нищо, когато става дума за семейството ѝ, затова често пазарува в Kaufland.
 
Бела е много позитивна и усмихната, затова обикновено прогнозира слънчево и безоблачно време. Понякога обаче не е в настроение и тогава над страната преваляват градушки, често това се случва, когато мъжът ѝ забрави да вземе талонче от Kaufland, с което Бела да се включи пак, и пак, и пак в играта за чисто ново BMW. Всички знаем, че с него ще ти е винаги усмихнато и слънчево, без значение от прогнозата и личния стил.  
 
Бъди като Бела – не оставяй нещата на случайността, а направи сам прогнозата си за безкраен късмет!
 
Бела, как е цялото ти име? Разкажи ни и малко повече за себе си? 
 
Бела-Офелия (усмихва се). Различно е знам, но пък толкова много ми подхожда, нали (поглежда кокетно)! Имам успешна кариера като синоптичка… в топ телевизия. Обичам да радвам хората от екрана всяка вечер. Но това не е всичко – доста съм амбициозна и модата винаги ме е привличала, затова напоследък се опитвам да развивам и кариера на моден експерт – да ви кажа честно, ами получава ми се! Освен това съм майка на две малки слънчица у дома. Някои биха казали, че имам перфектния живот (ехидно се усмихва).
 
Как успяваш да балансираш работата и семейството толкова успешно? Разкрий ни тайната!  
 
Е, талант, разбира се… какво да ви кажа, идва ми отвътре. Не правя компромиси с нищо в своя живот, затова се стремя към най-доброто и търся винаги най-високото качество за своето семейство – разбира се, намирам го само в Kaufland. Спестява ми време – всичко е на едно място, всичко е свежо и прясно, а освен това има много повече от хранителни стоки. Между другото (шепне), знаете ли, че сега Kaufland  са пуснали страхотна игра с награда уникално, чисто ново BMW. Имам си всичко, но едно такова BMW….много добре ще ми пасне, знам си. 
 

Тоалетът ти зависи ли от прогнозата за времето?
 
Зависи от настроението ми – точно както и  времето (намига закачливо). Наистина, като модна икона за мен е важно винаги да изглеждам много добре – смятам, че едно ново BMW ще допълни стайлинга ми идеално. Мъжът ми понякога не е съгласен и пропуска да ми вземе талон за участие… но няма да говоря за това сега, защото се разстройвам. (въздиша)
 
Бела, а какво мислиш за всеобщоприетото мнение за жените шофьори? 
 
Ама, разбира се, подкрепям го! (учудена е, че я питаме) Аз не влизам в тази категория обаче. Много добър шофьор съм. Е, с едно малко изключение, но няма да споделям, защото ме записвате (усмихва се нервно). 
 
Любими песни?