Един от предпочитаните сайтове за прогноза на времето – Sinoptik.bg, част от портфолиото на „Нетинфо“, пусна нова версия на мобилното си приложение за Android и iOS. 
 
Мобилната версия на сайта е осъвременена и предоставя максимално удобство на потребителите, които могат с един клик на телефона да се информират за прогнозата за времето в над 80 000 локации по цял свят.
 
Приложението има много предимства, с които печели потребителите – например подробна почасова прогноза за следващите 5 дни, която се актуализира на всеки час и това гарантира максимална точност на информацията за атмосферните условия.
 
Друга ключова секция, много удобна, когато се планират предстоящи пътувания, е детайлната 10-дневна прогноза за времето не само у нас, а и в различни точки по света.
 
Предвидена е и възможност да се гледат видеозаписи с метеорологичната прогноза, представена от репортерите на NOVA.
 
В обновената мобилна версия отново присъстват познатите функционалности от сайта – температурна стойност „усеща се като”, локациите за бърз достъп и синхронът между изображение и състояние на времето.
 
В апликацията ще намерите още лунен календар и интересни новини, свързани с времето. 
 
Секцията „Снимка на деня“ представя избора на редакторите, а потребителите имат възможност да изпратят свои оригинални природни фотографии. 
 
Тези удобства, съчетани с максимално лесния за използване интерфейс, правят апликацията изключително полезна за всеки потребител, независимо от местоположението му.
 
Приложението разполага и с widget за Android и iOS, благодарение на които може да следите времето от началния екран на вашия телефон. 
 
Можете да изтеглите приложението за Android от тук , а за iOS – от тук.