Въпросът „Какво ще е времето за Коледа и Нова година“ се превръща в един от най-търсените изрази през последния месец на всяка година.

Метеоролозите не се наемат да правят толкова дългосрочни прогнози, но вие сами можете да решите какво ще бъде времето, като изберете дестинация, на която да празнувате според предпочитанията си - на топло или на студено.

Дори да не сте го предвидили в бюджета, има и варианти за бързи кредити онлайн, за които ще стане дума по-долу. Но сега – маршрутите:

На топло:

Пунта Кана, Доминиканската република

Пунта Кана е курортен град в най-източния регион на Доминиканската република. Харесваме го заради белите пясъчни плажове, сините тюркоазени води и балнеарии, които гледат както към Карибско море и към Атлантическия океан. Времето е горещо през по-голямата част от годината, особено в края на лятото и есента, но през нашата зима е просто приказно.

Лисабон, Португалия

Ако не искате да пътувате часове наред, но все пак ви се иска да не студувате по празниците, Лисабон е вашето решение. Измежду красивите европейски градове, Лисабон е грее като Витлеемската звезда. Градът ще ви предложи много атракции и празненства, вкусна храна и незабравимото фадо.

На студено:

Ски в Австрия

Ако сте почитател на ските, едва ли ще е новина за вас, че един от най-близките глетчери до България е австрийският Мьолталер на 1100 км от София. Дали там или в живописните Залцбург, Тирол или Инсбрук, качеството на ски пистите и обслужването е на световно ниво. Там със сигурност ще почувствате съвсем истински понятието “бяла Коледа”.

Лапландия

Приказката за дядо Коледа и елените оживява само в Лапландия. Тази северна финландска провинция предлага на туристите невиждани чудеса като Северното сияние, съвсем истински дядо Коледа и много сняг.

Как да го вместите в бюджета

Ако сте от пътешествениците с опит, със сигурност имате отделен фонд „Екскурзии“, който гледате да не остане празен. Ако за първи път сте се решили да промените традициите и да отидете на пътуване, ето няколко съвета:

Една екскурзия не е много по-скъпа от парите, които даваме за подаръци и трапеза в България. Просто тази година вместо за руска салата и пържоли, парите ще отидат за самолетен билет и порто.

Огледайте се и за оферти „в последната минута“. Те са на много изгодни цени и за тях си заслужава дори да се обърнете към бързи кредити онлайн. Само за няколко минути ще получите одобрение, парите ще постъпят по сметката ви, а вие ще платите изгодната почивка.

Такъв тип кредит може да се изтегли от сайта на Изи Кредит, като там ясно ще видите какви са вноските и за колко време ще изплатите почивката си за Нова година.

И не забравяйте, спомените от пътуване траят вечно!