ZIZITO е швейцарски бранд за детски стоки, който бързо се превръща в лидер на българския и европейския пазар. Продуктите на марката се отличават със зашеметяващ дизайн, подплатен с безупречно швейцарско качество и официален SGS сертификат за безопасност. В комбинация с атрактивните си цени, продуктите на ZIZITO Швейцария определено заслужават вниманието на всеки родител, който иска да намери перфектния баланс между цена и качество, сигурност и естетика, функционалност и издръжливост.

Днес ще Ви разкажем малко повече за един от най-търсените и предпочитани продукти на ZIZITO, а именно многофункционалната тротинетка за деца над три години - ZIZITO Торо 2-в-1. Какво представлява тротинетката, какви са нейните практически предназначения, технически характеристики и предимства за хармоничното развитие на детето? Научете всички детайли в следващите редове.

ZIZITO Торо 2-в-1 – структура и функции

Уникалното в модела е именно неговата гъвкавост според нуждите, предпочитанията и индивидуалния темп на развитие на всяко дете. Той представлява хибрид между тротинетка и колело за баланс, чиито компоненти могат да се монтират и демонтират бързо, гъвкаво и безпроблемно неограничен брой пъти.

В ролята си на тротинетка, ZIZITO Торо представлява играчка, на която детето може да стои в изправено положение и да се изтласква с един крак, придвижвайки се напред с избрана от него скорост и посока.

Чрез добавянето на подвижен модул със седалка, Торо 2-в-1 бързо се трансформира в детско колело за баланс, на което детето може да седи и да използва за изтласкване и двата си крака. Моделът има допълнително добавени степенки за крачета – така возенето може да бъде навигирано и от родителя, докато детето се отдаде на кратка почивка.

Снимка: ZIZITO Снимка: ZIZITO

ZIZITO Торо 2-в-1 – предимства и технически характеристики

Швейцарският дизайн и качество на модела включват няколко уникални детайла, които качествено променят изживяването в посока удобство, интуитивност и максимална сигурност. Най-важните технически характеристики на модела могат да бъдат обобщени както следва:

Стабилна основна конструкция от алуминий и закалена пластмаса, гарантираща висока издръжливост при усилена експлоатация, дори и по неравни терени;

Регулируема височина на кормилото, позволяваща висока степен на персонализация според височината, телосложението и предпочитанията на детето;

Шарени и светещи LED колела, гарантиращи както забавление, така и по-безопасно шофиране при намалена светлина и видимост;

Лесно управляема спирачка на задното колело, с която детето може както да регулира скоростта си, така и да спира движението си напълно;

Система за интуитивно завиване, чрез която детето може да се насочва в определена посока единствено чрез накланяне на тялото и промяна в центъра на тежестта;

Подсилена, еластична и противоплъзгаща основа за стъпване, гарантираща максимално сцепление и стабилност по време на каране и игра;

Висококачествено силиконово покритие на дръжките, осигуряващо както по-голяма дълготрайност, така и по-удобен и ергономичен захват;

Гъвкави изисквания за височина и тегло на детето. Моделът ZIZITO Торо 2-в-1 е проектиран за деца с височина от 91 см до 118 см и тегло от 60 кг за тротинетката и 20 кг за седалката за баланс.

В допълнение към безупречните технически характеристики, Торо 2-в-1 предлага и още една уникална функция – допълнително озвучаване на играта с мелодии от популярни детски филми.

По този начин, ZIZITO успяват да предложат един съвършено идейно завършен продукт, който не прави компромис по нито едно направление – от дизайн и атрактивност, до безопасност, ергономичност, издръжливост и гъвкавост спрямо променящите се нужди на децата над 3-годишна възраст. Тротинетката има и съответните SGS сертификати.

ZIZITO Торо 2-в-1 и правилното развитие на детето

Разнообразната игра е в основата на балансираното и хармоничното развитие както на физиката, така и на психиката на детето. Моделът ZIZITO Торо 2-в-1 спомага за стимулиране на умения и процеси като:

● Баланс и усет за поддържане на центъра на тежестта;

● Навигация и ориентация в пространството;

● Стимулиране на множество мускулни групи и развитие на грубата моторика;

● Социализация и активна игра на открито;

● Самостоятелно придвижване и независимост.

Най-добрата новина е, че всички тези незаменими предимства идват на една абсолютно приемлива цена. Така, щадейки семейния бюджет, ZIZITO Торо 2-в-1 ще ви гарантира дългогодишна експлоатация, ненадминато забавление и щастливи дни, прекарани във безгрижни и безопасни игри на открито.