Утре вятърът в повечето райони ще стихне. Максималните температури ще бъдат положителни между 1 и 9 градуса. Атмосферното налагане постепенно ще се повишава. Над планините ще има променлива облачност и на места ще има снеговалежи. По Черноморието на места се очакват валежи от дъжд.

В нощта срещу четвъртък ще духа югоизточен вятър. Очаква се висока и средна облачност, а максималните температури ще бъдат между 4 и 8 градуса. През късния следобед се очакват нови валежи, предимно от сняг.

В петък със затоплянето на температурите снегът ще премине в дъжд над почти цялата страна, а до вечерта ще спрат в Южна България. Температурите през деня ще бъдат между 2 и 8 градуса.

През уикенда очакваме слаб до умерен вятър и преобладаващо заоблачаване, освен над западните части на страната, където облачността ще е разктсана. Валежите над цялата странат ще отслабнат и спрат. Температурите в събота ще бъдат от 2 до 10-11 градуса в Източна България.

В неделя отново очакваме валежи от дъжд. Слаби превалявания се очакват над цялата страна. Температурите ще бъдат по-високи сутринта, а следобед постепенно ще паднат до 4-5 градуса.