Скоро есента ще покаже и не толкова добрата си страна, а това е именно онова дъждовно и студено време, което ни принуждава да си стоим у дома през уикенда. Предлагаме ви няколко идеи за занимания на закрито, за да запълните по приятен начин свободното си време.

Гледайте всички филми, които не сте успели да видите през лятото, защото сте излизали навън. Направете си филмов маратон с пуканки, горещ шоколад и цялото семейство.

Сега е моментът да прочетете онази книга, за която така и не остана време. Можете да отделите цял ден в четене, а защо не и целия уикенд. Най-хубавото е, че след това бихте могли да подхванете и втора книга.

Можете да експериментирате с нова рецепта и да сготвите нещо вкусно за семейството си. Сега готварските книги и уебсайтове са толкова много, че само трябва да имате желание и да си изберете с какво точно ще зарадвате близките си.

Направете хранилка за птици. Това е идеалното занимание, което ще събере всички членове на семейството заедно. Нека всички да помагат и да дават съвети. Накрая я закачете на прозореца или на някое дърво и редовно слагайте в нея семена. Зимуващите у нас птици ще ви бъдат благодарни.