Според китайския хороскоп 2021 г. ще бъде под знака на Белия Метален Вол, а това означава, че ни очаква повече късмет, но и нови трудности.

В китайския хороскоп волът е символ на увереност, търпеливост и сила. През новата година ще бъдем по-успешни и ще имат повече късмет. Освен това ще се научим на повече стабилност, воля и желание за просперитет.

Волът е символ за движение напред, промяна на живота, резки завои и големи промени, а металът символизира твърдост на духа, неприкосновеност, стабилност.

Китайската астрология вещае през 2021 г. хората, които са амбициозни, да бъдат най-щастливи. Необходимо е да проявяваме по-голяма независимост и да се научим да не разчитаме само на другите.

Ето кои зодии ще имат най-много късмет през новата година, според китайския хороскоп и галерията на Edna.bg:

Плъх

Новата година ще предостави нови възможности за енергичните и умни представители на този знак. Планирайте действията си внимателно и се заредете с достатъчно търпение и сила. Колкото и трудни моменти да имате през 2021 г., ще успеете безпроблемно да ги преодолеете. Това ще бъде една истински продуктивна година, в която ще постигнете положителна вътрешна промяна.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Тигър

Представителите на този знак ще се радват на късмет през всеки един от дванадесетте месеца на 2021 г. Пред вас обаче може да се изправи едно предизвикателство, което най-вероятно ще бъде свързано с невъзможността ви да преговаряте с хората. През тази година разчитайте на собствените си сили и възможности. 

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Петел

Една успешна, динамична и запомняща се година очаква всички, роден под знака на петела. Възможно е съдбата често да ви поднася изненади под формата на нови запознанства. Според експертите трябва да се оглеждате за нейните знаци и да им се доверявате, защото ще ви донесат щастие и просперитет. През 2021 г. Вселената е на ваша страна.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Маймуна

Новата година ще бъде благодатна и за представителите на този знак. Очаква ви късмет в лично отношение - обвързаните ще се почувстват готови да преминат на следващото ниво във връзката си, а необвързаните ги очаква важно запознанство, което ще промени живота им. Съдбата ви е приготвила много приятни изненади през 2021 г., но е необходимо да гледате по-положително на живота. Доверете се на интуицията си.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

Прочетете и:

Прогнозите на Баба Ванга за 2021 г.