Унгарският гулаш е национален специалитет и всяка унгарска баба има своя начин за приготвянето му. Това традиционно ястие се сервира заедно с шпецле (вид паста) и салата от краставици.

Следващата рецепта е за хората, които нямат унгарска баба в семейството си

Необходими продускти за 4 порции:

- лук - 750 гр.; моркови - 1 брой; камби - 2 броя; чесън - 2 скилидки; вода - 1 литър; доматен сос - 1 супена лъжица; говеждо месо - 1 кг; сол; черен пипер; червено вино - 150 мл; червен пипер; млян ким

- време за готвене - 2 часа

Как се приготвя унгарски гулаш с говеждо месо, разберете от видеото на "Дойче Веле".  

Вижте също и:

Време за...пай с пилешко

Време за...шкембе чорба